Doneaza

,,Dar din Dar se face Rai"

Oferă din timpul tău

Doriti sa deveniți partenerii noștri, alăturându-vă acțiunilor de identificare a comunităților cu probleme vădite, din pricina lipsei zilnice de alimente? Vă putem oferi gratuit produsele sponsorilor noștri, pe care să le distribuiți în aceste comunități.

Oferă produsele înainte de scadență

Invităm producătorii, vânzătorii en gros și en detail, care dețin produse alimentare înainte de termenul de expirare și doresc să evite costurile de distrugere ale acestora, să le ofere programului nostru social.

Donează

Fundația Unu și Unu este o organizație non-profit, ale cărei acțiuni de: colectare, transport, depozitare frigorifică și distributie a alimentelor au costuri semnificative. Pentru aceasta mulțumim cu recunoștință oricărui sponsor, pentru orice sumă.

Doneaza 2% din impozitul pe venit

Destinul acestor oameni este la propriu în mainile tale. Tot ce trebuie să faci este să completezi și să depui formularul 230. Dedică-le câteva minute din timpul tău! Vei investi astfel o mică parte din impozit, 2% mai exact, pe care oricum îl plătești statului, în oamenii pe care îi ajutăm prin programele noastre sociale. Pentru aceasta mulțumim cu recunoștință oricărui sponsor, pentru orice sumă.

Donează 20% din impozitul pe profit

Din orice venit, statul impozitează 16%.
Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea.
Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre.
Și puteți decide să ne fiți alături.