Doneaza 2% din impozitul pe venit.

Multumim pentru ca ai ales FUNDATIA “UNU ȘI UNU” pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit.

Inainte de a trece mai departe trebuie sa stii ca:

–    Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit  catre o organizatie reprezinta alegerea ta si nu poti fi obligat sa faci acest lucru in favoarea unei organizatii sau alta;
–    Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit nu te implica in niciun fel financiar; este responsabilitatea statului sa vireze  2 %  din impozitul deja platit de tine, catre o organizatie pe care tu ai ales-o.

Iata ce ai de facut:

Completeaza formularul

Durata de completare a formularului este de aproximativ
3 minute.

Depune formularul

• Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin posta, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/
  • Mai multe detalii privind Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) de care apartii cu domiciliul gasesti aici: https://goo.gl/XFb2QQ
  • Deoarece stim cat de pretios este timpul tau si ce inseamna un drum pana la ANAF, daca strangi mai multe formulare de la rude, prieteni si colegi, suna-ne la 0722.100.622.

Iti multumim!