FUNDAȚIA „UNU ȘI UNU”
- din 1998 alături de oameni și nevoile lor

Multumim pentru că ai ales FUNDAȚIA “UNU ȘI UNU” pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit.

Înainte de a trece mai departe trebuie să știi că:
  • Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către o organizație reprezintă alegerea ta și nu poți fi obligat să faci acest lucru în favoarea unei organizații sau alta;
  • Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit nu te implică în niciun fel financiar; este responsabilitatea statului să vireze 3,5 % din impozitul deja plătit de tine, către o organizație pe care tu ai ales-o.

Iată ce ai de facut:

Completează formularul

Durata de completare a formularului este de aproximativ 3 minute.

Descarcă formularul 230

Depune formularul

Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual” disponibil la adresa: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/
Mai multe detalii privind Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) de care aparții cu domiciliul gasești aici: https://goo.gl/XFb2QQ
Deoarece știm cât de prețios este timpul tău și ce înseamnă un drum până la ANAF, dacă strângi mai multe formulare de la rude, prieteni și colegi, suna-ne la 0722.100.622.

Iti multumim!